Watford mod Leeds i Premier League runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Watford lægger beslag på placeringen som nummer 18 i Premier League med 22 point for deres første 30 kampe. Differencen til Leeds er 8 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 16 i tabellen for 31 kampe.

Leeds er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Watford på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Watford ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 28 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Leeds.

  • Watford tabte 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Watford har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Watford i 6 af de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod Leeds i de seneste 17 kampe
  • Leeds har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Watford mod Leeds

Watford håber på frisk start.

Det er alt eller intet for Watford i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-0 nederlag mod Wolves, hvortil de svarede igen mod Southampton i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Liverpool.

Leeds håber på yderligere point til samlingen.

Leeds er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 2-3 over Norwich samt Wolves. Serien blev dog bremset mod Southampton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Watford v Leeds Indbyrdes historik

Leeds havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i Oktober 2021 i Premier League. Watford går ind til opgøret med en historik mod Leeds, der siger 0-0-2 for deres seneste 2 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Watford og Leeds hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Vicarage Road Stadium i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Watford’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime.

Watford mod Leeds – Hold øje med…

Juan Hernandez har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 3 mål på det seneste. Watford satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Leeds kigger til gengæld mod Rodrigo i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Premier League.