Manchester City slagter Watford på Vicarage

The Citizens skal teste formen af mod Watford på lørdag, når de mødes i Premier League på Vicarage Road Stadium. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Watford indtager en plads som nummer 17 i tabellen med 13 point efter 14 kampe. På de 14 runder The Sky Blues har afviklet, har de indsamlet 32 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Watford har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Manchester City i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Watford har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange.

The Sky Blues kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 7 mål imod. Det giver et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Manchester City.

  • Watford har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 24 kampe i træk;
  • Watford har indkasseret mål i seneste 28 af 30 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk.
  • Manchester City har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 6 af 7 kampe.

Form Watford mod Manchester City

Watford håber på frisk start.

Watford ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Watford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 4-1 sejr over Manchester United. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-2 til Leicester, siden 2-1 mod Chelsea.

The Sky Blues i forrygende form.

Watford rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Paris SG nedlagt 2-1, hvorpå West Ham blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Aston Villa, der blev slået med 1-2.

Watford v Manchester City Indbyrdes historik

Manchester City blæste fuldstændig Watford omkuld med sejre på 4-0 og 8-0 i deres seneste møder i Premier League. Bookmakerne har Watford som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 11.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Watford9% chance for at banke Manchester City. En pointdeling betaler 6.00 i gevinst på oddset, hvor imod Manchester City udbetaler 1.26 i gevinst på oddset for en sejr. Watford går ind til opgøret med en historik mod Manchester City, der siger 0-0-10 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Manchester City har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Watford og Manchester City hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Vicarage Road Stadium i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emmanuel Dennis. Han har vist flaget for Watford med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

Manchester City har til gengæld forhåbninger om, at Bernardo Silva kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.