Manchester United skal vise tænder mod Watford

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Watford på lørdag i Premier League. Alt andet end en sejr til Manchester United vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen. 

Watford er placeret som nummer 17 i tabellen med 10 point efter 11 kampe. Manchester United ligger på en placering som nummer 6 i stillingen med 17 point ovenpå deres 11 opgør. 

Både Watford og Manchester United har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen. 

Når det kommer til mål, er Watford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Manchester United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Manchester United.

  • Watford ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Watford har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i seneste 25 af 27 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 21 kampe i træk.
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • Manchester United har scoret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Watford mod Manchester United

Watford håber på frisk start.

Watford går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Watford har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 5-2 sejr over Everton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Southampton, siden 1-0 mod Arsenal.

Manchester United fortsat skidt kørende.

Watford går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Manchester United i øjeblikket. Mod Tottenham satte de sig igennem i en 0-3 sejr, før de spillede 2-2 mod Atalanta. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Manchester City.

Watford v Manchester United Indbyrdes historik

Watford tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Manchester United noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Watford sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Bookmakerne har Watford som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 5.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Watford 17% chance for at banke Manchester United. En pointdeling betaler 4.50 i gevinst på oddset, hvor imod Manchester United udbetaler 1.53 i gevinst på oddset for en sejr. Watford går ind til opgøret med en historik mod Manchester United, der siger 2-0-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Watford og Manchester United kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Ismaila Sarr. Han er topscorer for Watford med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Manchester United krydser til gengæld fingre for, at Bruno Fernandes kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 0 i de seneste seks.