Watford vælter kriseramte Newcastle på Vicarage

Watford tager på lørdag imod Newcastle i Premier League på Vicarage Road Stadium. Watford ligger nummer 11 i stillingen med 6 point efter at have afviklet 5 kampe. 4 point efter, som nummer 18, finder man Newcastle placering efter 5 kampe. Et væddemål på Newcastle giver dig netop nu 3.10 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 32% chance for at slå Watford. Ønsker du at placere dine indsatser på Watford, kan de spilles til 2.40 på oddset. The Magpies drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som Watford besidder, når de to klubber møder hinanden i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford vs Newcastle.

  • Watford har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 15 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Watford kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk.
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • Newcastle har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Newcastle kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Watford vs Newcastle

Watford håber på yderligere point til samlingen.

Watford har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Watford har i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod Tottenham, et 2-0 nederlag mod Wolves og senest en 3-1 sejr mod Norwich.

Newcastle fortsat skidt kørende.

Newcastle er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Newcastle har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-2 uafgjort mod Southampton, et 4-1 nederlag mod Manchester United og senest en 1-1 uafgjort mod Leeds.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Watford det bedste spil til 2.40 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 2.40 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 3.10 på gæsterne.

Watford v Newcastle Indbyrdes historik

Eftersom Watford har tilbragt en periode i en lavere division, er det første gang i en årræke, at de møder Newcastle i ligasammenhæng. Watford går ind til opgøret med en historik mod Newcastle, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Watford og Newcastle var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Ismaila Sarr. Han er topscorer for Watford med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Newcastle krydser til gengæld fingre for, at Allan Saint-Maximin kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.