Watford mod Norwich i Premier League runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Watford tager imod Norwich på Vicarage Road Stadium i runde 23 den kommende fredag i Premier League.

Watford indtager en plads som nummer 17 i tabellen med 14 point efter 19 kampe. På de 19 runder Norwich har afviklet, har de indsamlet 13 point og ligger nummer 18 i stillingen.

De går ind til kampen som store outsidere, men Norwich ved, at de kan overhale Watford i stillingen i Premier League med en sejr på fredag.

Når det kommer til mål, er Watford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Norwich.

 • Der er scoret imod Watford i de seneste 19 kampe
 • I 8 af de seneste 9 kampe Watford har spillet, har begge hold scoret
 • Watford har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
 • Watford tabte 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Watford scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod Norwich i 12 af de seneste 14 kampe
 • Norwich har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Norwich tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Norwich ikke scoret i 6 af deres seneste 8 kampe
 • Watford har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Norwich
 • Watford har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Norwich
 • I 3 af de seneste 4 kampe Watford har spillet mod Norwich har begge hold scoret
 • Watford har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Norwich
 • I 3 ud af 4 seneste Watford kampe mod Norwich var antallet af mål over 2.5

Form Watford mod Norwich

Watford fastlåst i elendig stime.

Bare ét point forhindrer Watford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 4-1 mod Tottenham og Leicester. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Newcastle.

Norwich fortsat skidt kørende.

Norwich har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Charlton med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod West Ham. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Everton.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Watford formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.15, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Watford 47% chance for at banke Norwich. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Norwich udbetaler 3.30 i gevinst på oddset for en sejr.

Watford v Norwich Indbyrdes historik

Watford havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i September 2021 i Premier League. Watford møder Norwich med en historik imellem klubberne, der siger 4-0-1 for deres seneste 5 kampe i Premier League. I 3 af de seneste 5 opgør mellem Watford og Norwich var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Watford og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 23. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på Vicarage Road Stadium i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emmanuel Dennis. Han har vist flaget for Watford med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Norwich har til gengæld forhåbninger om, at Teemu Pukki kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.