Watford mod Tottenham i Premier League runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Watford byder velkommen til Tottenham i Premier League den kommende lørdag på Vicarage Road Stadium.

Efter 17 kampe afviklet er Watford placeret nummer 17 i stillingen med 13 point. Der er 17 points forskel til Tottenham, der som nummer 6 har samlet 30 point sammen.

Tottenham er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Watford, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Watford ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Tottenham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford v Tottenham.

 • Der er scoret imod Watford i de seneste 16 kampe
 • I de seneste 6 kampe i træk Watford har spillet, har begge hold scoret
 • Watford tabte 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Watford scorede i deres seneste 6 kampe
 • Tottenham har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Tottenham scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Tottenham i 4 af de seneste 5 kampe
 • Watford har har ikke vundet i 13 af 14 seneste kampe mod Tottenham
 • I de seneste 7 Watford kampe mod Tottenham var summen af mål under 3.5
 • Watford har scoret imod i 11 af de senest 12 kampe mod Tottenham
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Watford har spillet mod Tottenham har begge hold scoret
 • I de seneste 3 Watford kampe mod Tottenham var summen af mål under 2.5

Form Watford mod Tottenham

Watford fortsætter skuffende resultater.

Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Manchester City, før Brentford satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod West Ham, der satte sig igennem med 4-1.

Tottenham fortsætter pointhøsten.

Tottenham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 3-0 over West Ham samt Crystal Palace. Serien blev dog bremset mod Southampton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med The Lilywhites til 1.75 på oddset. Et væddemål på Tottenham giver dig netop nu 1.75 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 57% chance for at slå Watford. Ønsker du at placere dine indsatser på Watford, kan de spilles til 4.60 på oddset.

Watford v Tottenham Indbyrdes historik

Tottenham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i august 2021 i Premier League. Watford går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Watford og Tottenham. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Watford og Tottenham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Vicarage Road Stadium.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emmanuel Dennis. Han har vist flaget for Watford med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 5 i de seneste seks kampe.

The Lilywhites har til gengæld forhåbninger om, at Heung-Min Son kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.