Watford mod Wolves i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Watford tager imod Wolves på Vicarage Road Stadium i runde 4 den kommende lørdag i Premier League. Watford ligger nummer 12 i stillingen med 3 point efter at have afviklet 3 kampe. 3 point efter, som nummer 18, finder man Wolves placering efter 3 kampe. Et væddemål på Wolves giver dig netop nu 2.25 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 44% chance for at slå Watford. Ønsker du at placere dine indsatser på Watford, kan de spilles til 3.35 på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for Watford vs Wolves.

  • Watford har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 13 kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Watford kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Wolves har tabt i de seneste 6 kampe i træk;
  • Wolves har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Wolves ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Wolves har tabt i seneste 6 af 7 kampe.

Form Watford vs Wolves

Watford drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Watford, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Watford har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod Brighton, en 1-0 sejr mod Crystal Palace og senest et 1-0 nederlag mod Tottenham.

Wolves drømmer om at stoppe ringe stime.

Wolves går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Wolves præsterede et 1-0 nederlag mod Tottenham, hvorefter de noterede en 4-0 sejr mod Nottingham F., inden deres seneste kamp resulterede i et 1-0 nederlag mod Manchester United.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Watford det bedste spil til 3.35 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 3.35 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 2.25 på gæsterne.

Watford v Wolves Indbyrdes historik

Wolves tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Watford noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Wolves sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Watford går ind til opgøret med en historik mod Wolves, der siger 2-0-2 for deres seneste 4 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ismaila Sarr. Han har vist flaget for Watford med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Wolves har til gengæld forhåbninger om, at undefined kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt undefined i de seneste seks.