Lewandowski og Bayern skal banke Bremen på plads

Selvom de spiller ude på Wohninvest WESERSTADION er Bayern München stadig store favoritter til at komme hjem med alle tre point mod Werder Bremen. Werder Bremen er placeret nummer 12 i stillingen med 30 point for 24 kampe, og 25 point foran efter 24 kampe ligger Bayern München nummer 1.

Werder Bremen lurer på overraskelsen mod Bayern München den kommende lørdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Werder Bremen bøjer sig ikke.

Werder Bremen går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Werder Bremens 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Eintracht
hvorpå fulgte en 1-1 uafgjort mod FC Koln, mens de senest besejrede Arminia Bielefeld 2-0.

Werder Bremen kan tage anstændige 3 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Selv hjemme ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Werder Bremen.

Bayern München fortsætter pointhøsten.

Bayern München går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Bayern München smadrede Lazio i en 4-1 sejr i Champions League, hvorefter de vandt en 5-1 sejr mod FC Köln, inden de smadrede Dortmund 4-2 i deres foregående tre kampe.

Bayern München har leveret solide præstationer på udebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende lørdag.

Werder Bremen vs Bayern München h2h

Head-2-Head

Sidste gang Werder Bremen spillede imod Bayern München var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Allianz Arena sluttede 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 1. Bundesliga har Bayern München generelt været dominerende mod Werder Bremen, som de har besejret i 90% af kampene.

  • Werder Bremen er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Werder Bremen er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Werder Bremen kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Werder Bremen har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Bayern München har scoret i seneste 83 af 85 kampe;
  • Bayern München har scoret i de seneste 29 udebane kampe i træk;
  • I 11 of 13 seneste Bayern München kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 5 of 7 seneste Bayern München kampe var antal mål OVER 3.5.