Werder Bremen mod FC Heidenheim – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel Werder Bremen som FC Heidenheim ligger godt placeret midt i tabellen i Tyskland Bundesliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Werder Bremen er placeret som nummer 8 i tabellen i Tyskland Bundesliga, da de indtil videre har opnået 26 point til samlingen. FC Heidenheim har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 10 efter 20 runder.

Eftersom Werder Bremen står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå FC Heidenheim på den kommende lørdag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Werder Bremen kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Heidenheim er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens FC Heidenheim præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Werder Bremen har vundet syv sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Werder Bremen tabte ingen af deres foregående 7 kampe.

FC Heidenheim kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som otte nederlag i Tyskland Bundesliga. FC Heidenheim spillede uafgjort i deres fem kampe i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Werder Bremen scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Werder Bremen scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • I 5 af de seneste 6 kampe Werder Bremen har spillet, har begge hold scoret
  • Werder Bremen har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe i Tyskland Bundesliga
  • Werder Bremen scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • FC Heidenheim scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe FC Heidenheim har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • FC Heidenheim har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • FC Heidenheim har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 5 FC Heidenheim kampe , har summen af mål været under 2.5

Form Werder Bremen mod FC Heidenheim

Werder Bremen er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Bayern München nedlagt 0-1, hvorefter det blev 3-1 mod Freiburg. Senest måtte også Mainz 05 bøje sig i et 0-1 nederlag. Werder Bremen præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ti og indkasserede syv mål.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er FC Heidenheim på udkig efter en sejr. Mod Wolfsburg spillede de 1-1, før de også delte point med Hoffenheim i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Borussia Dortmund. FC Heidenheim kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv syv.

FC Heidenheim vandt tre sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. De scorede 18 mål og lukkede 22 ind. Dette indbragte dem 12 point.

Werder Bremen vs FC Heidenheim – Seneste nyt

Werder Bremen kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod FC Heidenheim. Med to spillere i karantæne er Werder Bremen tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Jens Stage og Naby Keita sidder i straffeboksen.

Milos Veljkovic, Amos Pieper og Leon Opitz er blandt de tre spillere, som mangler for Werder Bremen den kommende lørdag.

FC Heidenheim ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Werder Bremen.

Denis Thomalla, Thomas Leon Keller og Elidon Qenaj bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med FC Heidenheim, når de drager til Wohninvest WESERSTADION.

Werder Bremen mod FC Heidenheim – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Werder Bremen vandt to af deres seneste syv kampe mod FC Heidenheim, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Werder Bremen og FC Heidenheim blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I en af de tidligere en kampe mellem Werder Bremen og FC Heidenheim scorede begge hold.

Werder Bremen mod FC Heidenheim Spiltips

Eren Dinkci virker til at være i anstændig form for FC Heidenheim, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Werder Bremen, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Marvin Ducksch, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Werder Bremen høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. FC Heidenheim sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Werder Bremen på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af FC Heidenheims seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Werder Bremen præsterede et gennemsnit på to mål, mens FC Heidenheim snittede fire mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Werder Bremens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.