Werder skal revanchere sig mod Frankfurts formkonger

Werder Bremen byder velkommen til Eintracht i 1. Bundesliga på fredag på Wohninvest WESERSTADION. Som nummer 12 i stillingen har Werder Bremen indsamlet 23 point efter 21 kampe. Med 42 point har Eintracht Frankfurt for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 4.

Eintracht Frankfurt går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i 1. Bundesliga.

Werder Bremen drømmer om mere.

Werder Bremen er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. I deres seneste tre kampe fik Werder Bremen en 2-0 gevinst mod Greuther Fürth, før de spillede en kedelig 0-0 kamp med Freiburg for så senest at lide et 4-0 nederlag mod Hoffenheim.

Med 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kan præstationerne fra Werder Bremen vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende hjemmekamp.

Eintracht på fortsat vinderkurs.

Eintracht Frankfurt går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I deres seneste tre kampe bankede Eintracht Frankfurt Hoffenheim i en 3-1 gevinst, før de vandt en 2-0 sejr mod FC Köln for så senest at præstere en 2-1 sejr mod Bayern München .

Eintracht Frankfurt har vist rigtig god form ude på det seneste med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende fredag.

Werder Bremen vs Eintracht h2h

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Werder Bremen og Eintracht Frankfurt senest mødte hinanden i 1. Bundesliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede i 1-1 på Wohninvest WESERSTADION. De seneste dueller mellem de to var profitable på oddset, hvis man havde væddet sine penge på begge hold til at score. Ikke færre end 8 af de foregående 10 kampe bød på mål fra begge parter. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i 1. Bundesliga. Begge står noteret for 3 sejre i de seneste 10 kampe, mens 4 kampe sluttede uden vinder.

Ifølge bookmakerne er Eintracht favoritter til sejren. Et væddemål på en udesejr giver dig 1.80 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Eintracht har 56% chance for en sejr mod Werder Bremen. Er du fristet af et væddemål på Werder Bremen kan der høstes 4.33 gange pengene på oddset.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.65 på oddset, hvilket svarer til 61% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.10 på oddset.

Statistics