Werder Bremen mod RB Leipzig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når RB Leipzig kommer til Wohninvest WESERSTADION til et opgør i Tyskland Bundesliga på tirsdag, håber Werder Bremen at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Werder Bremen er nummer 14 i tabellen med 15 point efter 15 kampe, mens RB Leipzig rangerer som nummer 3 med 32 point efter 15 kampe.

RB Leipzig er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Wohninvest WESERSTADION Tyskland Bundesliga.

Werder Bremen kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

RB Leipzig ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

Werder Bremen har vundet fire sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga.

RB Leipzig har indtil videre præsteret ti sejre og to uafgjorte samt tre nederlag i Tyskland Bundesliga. RB Leipzig lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • Werder Bremen scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • 8 af Werder Bremen’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Werder Bremen har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Werder Bremen i 12 af de seneste 14 kampe
  • 5 af Werder Bremen’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 7 kampe i træk RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af RB Leipzig’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod RB Leipzig i 15 af de seneste 17 kampe
  • RB Leipzig har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • I de seneste 4 udekampe i træk RB Leipzig har spillet, har begge hold scoret

Form Werder Bremen mod RB Leipzig

Werder Bremen har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod VfB Stuttgart gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Augsburg, inden de senest spillede 2-2 mod Borussia Mönchengladbach. Werder Bremen præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede ni mål.

RB Leipzig har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Borussia Dortmund nedlagt 2-3, hvorpå BSC Young Boys blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Hoffenheim, der blev slået med 3-1. RB Leipzig præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Tyskland Bundesliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Werder Bremen opnåede nul sejre og nul point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

Werder Bremen vs RB Leipzig – Seneste nyt

Werder Bremen kan have op til fire fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod RB Leipzig.

Marco Friedl, Amos Pieper, Nicolai Rapp og Leon Opitz er blandt de fire spillere, som mangler for Werder Bremen på tirsdag.

RB Leipzig ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på tirsdag møder Werder Bremen.

Dani Olmo, Willi Orban og Amadou Haidara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med RB Leipzig, når de drager til Wohninvest WESERSTADION.

Werder Bremen mod RB Leipzig – indbyrdes historik

RB Leipzig har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Werder Bremen i Tyskland Bundesliga-regi. Med sejre på 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Werder Bremen ser RB Leipzig uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet RB Leipzig rejser til kampen mod Werder Bremen med en rigtig skarp 8-1-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Werder Bremen og RB Leipzig blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Werder Bremen og RB Leipzig fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Werder Bremen mod RB Leipzig Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Yussuf Poulsen været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på tirsdag, skyldes det, at RB Leipzig håber, at han kan bygge på mod Werder Bremen. Sidstnævnte håber til gengæld på Marvin Ducksch til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Werder Bremen vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra RB Leipzig vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Werder Bremen. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for RB Leipzig.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Werder Bremen præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens RB Leipzig snittede 2.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Werder Bremens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som RB Leipzig spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.