Gunners åbner 2021 stærkt og gokker også Baggies

Det er en kamp, der kan sende West Bromwich endnu længere ned i det søle, hvor de allerede står solidt forplantet. De opnåede 1-1 på udebane mod både Liverpool og Manchester City. Ser vi lige bort fra de to utrolige resultater, ser det dog skidt ud. The Baggies har noteret sig to enorme røvfulde i juleprogrammet. Desværre for dem, med tanke på årets første kamp, begge på hjemmebane.

Arsenals form er om ikke prangende. Det er dog bedre end det så ud, inden man tog hul på juleprogrammet. Bekymringerne omkring at blive involveret i en nedrykningskamp bør være parkeret. Mikel Arteta har masser af arbejde endnu med at genrejse The Gunners. De to seneste kampe indbragte dog tiltrængte succesoplevelser for Arsenal. Først med en overraskede sikker sejr over Chelsea, fulgt op af tre point mod Brighton.

Arsenal har en god indbyrdes historik mod West Bromwich. The Gunners vandt seks af de seneste 10 interne kampe. Dog vandt de kun én af disse kampe på The Hawthorns. West Bromwich Albion vandt to af de seneste 10 opgør mens to sluttede uden vinder. I fem af de seneste 10 kampe var begge hold på tavlen. Kun tre af de 10 kampe havde over 2.5 mål.

Sam Allardyce har indrømmet, at opgaven med at redde West Bromwich er stor. Endda meget større end han havde troet. De har fået enorme øretæver på hjemmebane. Målscoren hedder 1-13 for de seneste fire kampe. Arsenal har ofte haft det svært på The Hawthorns. Argumentet for at gå imod Artetas tropper er dog svært at få øje på.

Flere interessante tips