Make or break for Baggies mod lokalrivalerne fra Wolverhampton

West Brom byder velkommen til Wolves i Premier League på mandag på The Hawthorns. West Brom er placeret som nummersad 19 i stillingen med 25 point for 33 kampe. Wolves ligger til gengæld 16 point foran som nummer 12.

West Brom fortsætter pointhøsten.

West Brom vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I West Broms 3 sidste kampe har de været igennem en 3-0 sejr mod Southampton,
hvorefter fulgte et 3-0 nederlag mod Leicester, mens de senest ender med 2-2 uafgjort mod Aston Villa.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 2 sejre i de seneste 5 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for West Brom den kommende mandag.

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Wolves igennem de seneste ugers kampe. I Wolvess 3 sidste kampe har de været igennem en 1-0 sejr mod Fulham,
hvorefter fulgte en 1-0 sejr mod Sheffield United, mens de senest tabte 4-0 til Burnley.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 2 sejre i de seneste 5 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Wolves på mandag.

West Brom vs Wolves h2h

Head-2-Head

West Brom havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i januar 2021 i Premier League. I 3 af de seneste 5 opgør mellem West Brom og Wolves var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. West Brom plejer at være glade for at møde Wolves, og tog sig kærligt af alle tre point 3 gange i de seneste 5 kampes i Premier League.

  • I 4 of 6 seneste West Brom kampe var antal mål OVER 2.5;
  • West Brom har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 4 seneste West Brom kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste West Brom kampe var antal mål OVER 3.5.
  • I 4 of 6 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Wolves kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: West Brom giver 2.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.10 retur, mens Wolves giver 2.70 på oddset.