West Ham jagter overraskelsen mod Everton

Everton tager på søndag imod West Ham i Premier League på Goodison Park. Everton sluttede sidste sæson som nummer 10 med 59 point. De skal i denne runde 8 af den nye sæson i Premier League op imod West Ham.

Med 14 point efter 7 kampe er The Toffees at finde på plads 5 i Premier League. West Ham halter efter med 11 point for 7 kampe og ligger før kampen på plads 9 i tabellen.

The Toffees har virkelig fået en rigtig god start på sæsonen, og momentum er på deres side før næste udfordring kommer i form af West Ham.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton vs West Ham.

  • Everton har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Everton har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Everton har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • West Ham er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 8 of 10 seneste West Ham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • West Ham har scoret i seneste 10 af 12 kampe.

Form Everton vs West Ham

Everton fortsætter pointhøsten.

Everton vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Everton går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Queens P.R., før de nedlage Norwich med 2-0. Mod Manchester United blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

The Hammers inde i god stime.

West Ham vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. West Ham går ind til deres kommende duel to sejre i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-1 mod Leeds United, før de nedlagde Rapid Wien med 2-0. Mod Brentford fulgte et overraskende nederlag på 2-1.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 2.40, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 2.80 på oddset.

Everton v West Ham Indbyrdes historik

The Irons tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Everton noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor West Ham sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Everton møder West Ham med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Everton og West Ham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Andros Townsend. Han er topscorer for The Toffees med 5 mål for sæsonen.

West Ham krydser til gengæld fingre for, at Michail Antonio kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 5 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.