West Ham mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa står overfor West Ham på søndag i et Premier League møde på London Stadium.

Jagten på top seks for West Ham kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Aston Villa på den kommende søndag, hvilket lover en spændende kamp.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Aston Villa ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 19 mål ind, eller 1.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

West Ham er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson. West Ham har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Aston Villa kigger på 17 sejre, samt fire uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 11 kampe
  • West Ham har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • West Ham har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • West Ham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 8 kampe i Premier League
  • 9 af Aston Villa’s seneste 10 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • Aston Villa har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • 8 af Aston Villa’s seneste 9 kampe havde over 2.5 mål
  • Aston Villa scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Premier League
  • 7 af Aston Villa’s seneste 8 udekampe i Premier League havde over 2.5 mål

Form West Ham mod Aston Villa

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Freiburg, hvorefter de opnåede 2-2 mod Burnley. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 5-0 i opgøret mod Freiburg. West Ham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag, mens de scorede ni og lukkede 11 mål ind.

Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Ajax sluttede 0-0, hvorpå et 0-4 nederlag mod Tottenham fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Ajax blev nedlagt med 4-0. Aston Villa formåede at vinde fire af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede uafgjort en gang og tabte en, hvori de indkasserede syv og scorede 14 mål.

West Ham opnåede tre sejre og ni point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ni gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind. Aston Villa vandt fem sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 20 mål og lukkede 24 ind. Dette indbragte dem 16 point.

West Ham vs Aston Villa – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for West Ham, når de skal i aktion mod Aston Villa.

Lucas Paqueta og Michail Antonio er blandt de to spillere, som mangler for West Ham den kommende søndag.

Aston Villa må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er John McGinn i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Boubacar Kamara, Ezri Konsa, Jhon Duran, Kortney Hause, Tyrone Mings og Emiliano Buendia, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Aston Villa – indbyrdes historik

West Ham har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. West Ham går til kampen mod Aston Villa med en 6-3-1 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 60%.

West Ham scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Aston Villa i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem West Ham og Aston Villa var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

West Ham mod Aston Villa Spiltips

Han har hamret 16 mål ind så langt i turneringen og Ollie Watkins stod desuden for seks basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor West Ham.

West Ham vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden en af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på søndag. West Ham åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Aston Villa har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i syv af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Aston Villa snittede en mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af West Hams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i ni af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.1 mål.