West Ham mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både West Ham og Bournemouth går ind til kampen på mandag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på London Stadium.

West Ham er nummer 13 i tabellen med 11 point efter 11 kampe, mens Bournemouth rangerer som nummer 11 med 13 point efter 11 kampe.

Når det kommer til mål, er West Ham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Bournemouth vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 23 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.3 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

West Ham har vundet 3 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Bournemouth har indtil videre præsteret 3 sejre og 4 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Bournemouth.

  • West Ham scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • West Ham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • West Ham vandt deres seneste 4 hjemmekampe
  • Bournemouth har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 7 udekampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Bournemouth scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe

Form West Ham mod Bournemouth

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for West Ham i øjeblikket. Mod Anderlecht satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Southampton. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Liverpool. De drømte om en placering i midten af tabellen, men West Ham kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. West Ham vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 8 og lukkede 8 mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Bournemouth i øjeblikket. Mod Leicester satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Fulham. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod Southampton. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Bournemouth kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 19 og scorede 9 mål.

West Ham vs Bournemouth – Seneste nyt

West Ham kan have op til 3 fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Bournemouth.

Craig Dawson, Maxwel Cornet og Naif Aguerd er blandt de 3 spillere, som mangler for West Ham den kommende mandag.

Bournemouth har en næsten fuld trup til rådighed den kommende mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Lloyd Kelly og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Bournemouth – indbyrdes historik

West Ham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Det seneste opgør mellem West Ham og Bournemouth daterer sig nogle år tilbage, da West Ham vandt 4-0 på London Stadium. Mon ikke vi kan regne med, West Ham glæder sig til at forny bekendtskabet. West Ham går til kampen mod Bournemouth med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem West Ham og Bournemouth.

West Ham mod Bournemouth Spiltips

Michail Antonio fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Premier League for West Ham. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende mandag. Gamblere vil også have et godt øje til Philip Billing i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Bournemouth.

West Ham høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 3 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for West Ham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 7 af Bournemouths seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. West Ham presterte 2 mål i gjennomsnitt, mens Bournemouth presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret 7 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af West Hams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Bournemouth spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.