West Ham mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Brentford kommer forbi på mandag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

West Ham er placeret som nummer 9 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 36 point til samlingen. Brentford har opnået 25 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 25 runder.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 23 mål, mens Brentford præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.3 mål pr. kamp.

West Ham er noteret for ti sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson.

Brentford kigger på syv sejre, samt fire uafgjorte såvel som 14 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • West Ham scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • West Ham har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe i Premier League
  • I de seneste 7 West Ham hjemmekampe , har summen af mål været under 3.5
  • West Ham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 14 kampe
  • I 10 af de seneste 11 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 12 kampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 9 kampe Brentford har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 10 af Brentford’s seneste 12 kampe i Premier League havde over 2.5 mål

Form West Ham mod Brentford

West Ham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Manchester United, før Arsenal satte sig igennem med 0-6. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Nottingham Forrest, der satte sig igennem med 2-0. West Ham vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede syv og lukkede otte mål ind.

Brentford har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Wolverhampton satte de sig igennem med 0-2, før Liverpool viste sig for stærke og sejrede 1-4. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Brentford gik ned 1-0 mod Manchester City. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv seks.

West Ham noterede sig 14 point efter fire sejre i deres seneste otte kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 12 mål, men indkasserede også ti selv. Brentford scorede 14 mål og indkasserede selv 26 i deres foregående 13 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og syv point.

West Ham vs Brentford – Seneste nyt

West Ham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Brentford. Kalvin Phillips får en fridag fra West Ham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Lucas Paqueta og Michail Antonio er blandt de to spillere, som mangler for West Ham den kommende mandag.

I værste fald må Brentford finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Brentford-truppen, er Ivan Toney i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Brentford – indbyrdes historik

Brentford har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 5 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League-regi. Med sejre på 3-2 og 2-0 i deres seneste to opgør mod West Ham ser Brentford uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Brentford synes at have et godt øje til West Ham, som de har slået fem gange i deres seneste fem kampe.

Brentford scorede i deres seneste 5 opgør mod West Ham i Premier League. I to af de tidligere fem kampe mellem West Ham og Brentford scorede begge hold.

West Ham mod Brentford Spiltips

Hold godt øje med James Ward-Prowse, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for West Ham. For gæsterne præsterede Ivan Toney fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

West Ham høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt otte nederlag. West Ham holdt gæsterne på London Stadium fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Brentford præsterede et rent bur i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Brentford snittede 2.2 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af West Hams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.