West Ham mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham tager på fredag imod Brentford i Premier League på London Stadium.

Det er ikke sådan, at West Ham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Brentford vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

West Ham er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 10 nederlag i Premier League i denne sæson. West Ham tabte deres foregående 4 opgør.

Brentford kigger på 4 sejre, samt 8 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Brentford.

  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • 5 af West Ham’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • West Ham tabte deres seneste 3 hjemmekampe
  • 5 af West Ham’s seneste 6 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 kampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Brentford udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 4 Brentford kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Brentford har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Brentford har spillet, har begge hold scoret

Form West Ham mod Brentford

West Ham har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Blackburn, hvorefter de mod Leicester tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Arsenal, der vandt 3-1. De drømte om en placering i midten af tabellen, men West Ham kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. West Ham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 9mål, men lukkede også 6 ind.

Brentford går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Gillingham, før de nedlage Manchester City med 1-2. Mod Tottenham blev der delt i porten i en 2-2 kamp. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Brentford kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 6.

Brentford noterede sig 6 point efter 1 sejre i deres seneste 4 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 9 mål, men indkasserede også 6 selv.

West Ham vs Brentford – Seneste nyt

West Ham kan have op til 4 fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Brentford.

Gianluca Scamacca, Naif Aguerd, Kurt Zouma og Maxwel Cornet er blandt de 4 spillere, som mangler for West Ham den kommende fredag.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende fredag møder West Ham.

Det er navne som Shandon Baptiste, Kristoffer Vassbakk Ajer, Aaron Hickey og Thomas Strakosha, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Brentford – indbyrdes historik

Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod West Ham ser Brentford uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. West Ham vandt 2 af deres foregående 4 kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 2 kampe mellem West Ham og Brentford.

West Ham mod Brentford Spiltips

Ivan Toney virker til at være i anstændig form for Brentford, da han var på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi West Ham, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Said Benrahma, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

West Ham høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag. Brentford scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. West Ham var først på pletten i 5 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Brentford snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af West Hams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i 8 af udeholdets seneste 10 opgør, hvori Brentford formåede at score 1.7 mål i gennemsnit.