Brighton bider fra sig mod Hammers i London

Der er mere end blot tre point på spil, når West Ham træder op imod Brighton på London Stadium den kommende onsdag i Premier League. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes. West Ham indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 23 point efter 13 kampe. På de 13 runder Brighton har afviklet, har de indsamlet 18 point og ligger nummer 9 i stillingen. De går ind til kampen på London Stadium som favoritter, og The Irons har udsigt til at skabe lidt afstand til Brighton i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag. Når det kommer til mål, er West Ham ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er Brighton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Brighton.

  • West Ham har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste West Ham kampe var antal mål OVER 3.5;
  • West Ham har scoret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk.
  • Brighton ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • Brighton ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form West Ham mod Brighton

The Irons drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Brighton igennem de seneste ugers kampe. Det er alt eller intet for West Ham i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Wolves, hvortil de svarede igen mod Rapid Wien i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Manchester City.

Brighton drømmer om at stoppe ringe stime.

The Hammers går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Brighton har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Newcastle blev det 1-1, hvorefter Aston Villa viste sig for stærke og sejrede 2-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Leeds.

West Ham v Brighton Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem West Ham og Brighton fandt sted i december 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har The Hammers som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.88, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Hammers 53% chance for at banke Brighton. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Brighton udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Brighton, der siger 0-5-3 for deres seneste 8 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 8 kampe mellem West Ham og Brighton. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor West Ham og Brighton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på London Stadium.

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Michail Antonio. Han er topscorer for The Irons med 6 mål for sæsonen og præsterede desuden 0 i de seneste seks kampe.

Brighton krydser til gengæld fingre for, at Neal Maupay kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 0 i de seneste seks.