West Ham mod Burnley i Premier League runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Burnley på søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til West Ham vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

West Ham lægger beslag på placeringen som nummer seks i Premier League med 51 point for deres første 32 kampe. Differencen til Burnley er 27 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 18 i tabellen for 30 kampe.

Burnley går ind til kampen mod West Ham den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. Det er første kamp efter fyringen af manager Sean Dyche, manden der har tegnet Burnley i næsten et årti.

Det er ikke sådan, at West Ham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Burnley vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Burnley.

 • West Ham scorede i 24 af deres seneste 25 hjemmekampe
 • West Ham har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod West Ham i 10 af de seneste 12 kampe
 • West Ham vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
 • Burnley har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Burnley i de seneste 7 kampe
 • Burnley tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Burnley ikke scoret i 5 af deres seneste 6 kampe
 • I 11 ud af 12 seneste West Ham kampe mod Burnley var antallet af mål under 3.5
 • I 3 ud af 4 seneste West Ham kampe mod Burnley var antallet af mål under 1.5
 • West Ham har scoret imod i 8 af de senest 10 kampe mod Burnley
 • West Ham har vandt i 5 af 7 seneste hjemmekampe mod Burnley
 • West Ham har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Burnley

Form West Ham mod Burnley

West Ham håber på yderligere point til samlingen.

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Lyon sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod Brentford fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Lyon blev nedlagt med 3-0.

Burnley drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er alt eller intet for Burnley i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod Manchester City, hvortil de svarede igen mod Everton i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Norwich.

West Ham v Burnley Indbyrdes historik

Sidste gang West Ham spillede imod Burnley var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Turf Moor sluttede 0-0. West Ham møder Burnley med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem West Ham og Burnley bød fem af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i fire af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 33 fortæller os, hvor West Ham og Burnley ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på London Stadium.

West Ham mod Burnley – Formstærke spillere

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber West Ham stadig på, at Jarrod Bowen kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Burnley deres lid til, at Jay Rodriguez kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.