Topunderholdning garanteret i London-brag mellem Chelsea og West Ham

West Ham har fordel af hjemmebane på London Stadium, når Chelsea kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League. West Ham indtager en 5. plads med 55 point efter 32 kampe. Chelsea har 55 point og er på en 4. plads i tabellen.

The Irons drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad West Ham, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først West Ham en 3-2 sejr mod Wolves, herefter fulgte en 3-2 sejr mod Leicester, mens de i den seneste kamp gik ned 3-2 i en kamp mod Newcastle.

Det kan måske undre en lille smule at se The Hammers vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 4 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden januar taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

Chelsea håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Blues igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at The Blues gik ned 1-0 i en kamp mod FC Porto i Champions League, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod Manchester City for senest at agere den ene part i en 0-0 uafgjort mod Brighton.

Oven på en fremragende stime af The Blues med 4 sejre i de seneste 6 kampe ligner de et meget stærkt bud på en sejrherre her.

The Hammers vs Chelsea h2h

Head-2-Head

The Hammers tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da The Blues noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor West Ham sikrede alle tre point via en sejr på 3-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

  • West Ham United er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • West Ham United har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • West Ham United har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • West Ham United har scoret i de seneste 15 hjemmebane kampe i træk.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • I 7 of 9 seneste Chelsea kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Chelsea har ikke indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Chelsea kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: West Ham giver 4.60 for en sejr, uafgjort betaler 3.75 retur, mens Chelsea giver 1.80 på oddset.