Chelsea skal forsvare førsteplads hos West Ham

The Hammers øjner muligheden for at forkorte afstanden op til førerholdet i Premier League, The Blues, når de krydser klinger på London Stadium.

West Ham er placeret som nummer 4 i tabellen med 24 point efter 14 kampe. The Blues ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 33 point ovenpå deres 14 opgør.

De har præsteret rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om Chelsea fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på London Stadium, hvor humøret er i top hos gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Hammers ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Chelsea rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 5 gange, eller 0.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Chelsea.

  • West Ham ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • West Ham er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • West Ham har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Chelsea er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Chelsea har vundet i seneste 6 af 7 udebane kampe.

Form West Ham mod Chelsea

West Ham drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Chelsea, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. De seneste tre kampe har for West Ham givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Rapid Wien med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Manchester City. Deres seneste opgør, mod Brighton, indbragte et point i en 1-1 kamp.

The Blues inde i god stime.

Chelsea går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Chelsea virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Juventus, der blev nedlagt 4-0. Herefter spillede de 1-1 mod Manchester United, hvorpå Watford blev besejret 1-2.

 

West Ham v Chelsea Indbyrdes historik

Chelsea formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod The Irons i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i april 2021 og 3-0 i december 2020. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. De seneste 10 kampe mellem West Ham og Chelsea har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor West Ham og Chelsea ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på London Stadium.

Topscorer i form

Hold øje med Michail Antonio når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for West Ham, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Reece James har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Blues, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.