West Ham mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham tager på søndag imod Crystal Palace i Premier League på London Stadium.

West Ham er nummer 9 i tabellen med 20 point efter 13 kampe, mens Crystal Palace rangerer som nummer 13 med 15 point efter 13 kampe.

West Ham har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med to i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Crystal Palace præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

West Ham er noteret for seks sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Premier League i denne sæson. West Ham har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Crystal Palace har indtil videre præsteret fire sejre og tre uafgjorte samt seks nederlag i Premier League.

Vores tip

  • West Ham scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • West Ham scorede i 21 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af West Ham’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • West Ham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace var i tabte 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har i tabte 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Crystal Palace tabte 4 af 5 af deres seneste kampe

Form West Ham mod Crystal Palace

West Ham er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Nottingham Forrest nedlagt 3-2, hvorefter det blev 1-2 mod Burnley. Senest måtte også TSC Backa Topola bøje sig i et 0-1 nederlag. West Ham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede ni mål.

Crystal Palace har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Burnley satte de sig igennem med 0-2, før Everton viste sig for stærke og sejrede 2-3. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Crystal Palace gik ned 2-1 mod Luton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede seks mål.

West Ham noterede sig 13 point efter fire sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også seks selv. Crystal Palace scorede tre mål og indkasserede selv ti i deres foregående fem opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og tre point.

West Ham vs Crystal Palace – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for West Ham, når de skal i aktion mod Crystal Palace.

Michail Antonio og Jarrod Bowen er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Crystal Palace med på London Stadium.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder West Ham.

Det er navne som Jesurun Rak-Sakyi, James Tomkins, Dean Henderson og Nathan Ferguson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Med sejre på 4-3 og 2-1 i deres seneste to opgør mod West Ham ser Crystal Palace uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. På trods af en 4-3 sejr til Crystal Palace i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. West Ham vandt tre kampe og Crystal Palace vandt fire opgør.

I 4 de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem West Ham og Crystal Palace blev der scoret mindst fire gange. Begge hold scorede i ti af de seneste ti kampe mellem West Ham og Crystal Palace.

West Ham mod Crystal Palace Spiltips

Jarrod Bowen har været stærk for West Ham i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Crystal Palace håber, at Jordan Ayew kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

West Ham høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for West Ham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Crystal Palaces seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. West Ham opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens Crystal Palace ligger på to mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen ti gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af West Hams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.