West Ham mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både West Ham og Crystal Palace går ind til kampen på søndag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på London Stadium.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 8 mål. Det er 0.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Crystal Palace præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

West Ham har vundet 4 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 7 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Crystal Palace har indtil videre præsteret 4 sejre og 4 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Crystal Palace.

  • West Ham scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • West Ham vandt deres seneste 6 hjemmekampe
  • West Ham har ikke tabt deres seneste 7 hjemmekampe
  • West Ham har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • West Ham scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Crystal Palace ikke scoret i deres seneste 3 udekampe

Form West Ham mod Crystal Palace

West Ham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Silkeborg IF med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Manchester United. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over FC FCSB. De drømte om en placering i midten af tabellen, men West Ham kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. West Ham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 8mål, men lukkede også 6 ind.

Crystal Palace har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Wolverhampton med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Everton. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Southampton. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Crystal Palace bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Crystal Palace formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 3 uafgjorte og tabte 3, hvori de indkasserede 11 og scorede 5 mål.

West Ham vs Crystal Palace – Seneste nyt

West Ham kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Crystal Palace.

Lukasz Fabianski, Lucas Paquetá og Maxwel Cornet er blandt de 3 spillere, som mangler for West Ham den kommende søndag.

I værste fald må Crystal Palace finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Cheick Oumar Doucouré, Chris Richards, Nathan Ferguson, Jack Butland og James McArthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. West Ham vandt 3 af de seneste 3 opgør, mens Crystal Palace vandt 2 af de foregående 10 kampe. Der er odds 1.91 på en sejr til hjemmeholdet.

Crystal Palace scorede i deres seneste 10 opgør mod West Ham i Premier League. Begge hold scorede i 10 af de seneste 10 kampe mellem West Ham og Crystal Palace.

West Ham mod Crystal Palace Spiltips

Hold godt øje med Jarrod Bowen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for West Ham. For gæsterne præsterede Odsonne Edouard 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

West Ham høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Crystal Palace 2 sejre til nul.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. West Ham presterte 1.8 mål i gjennomsnitt, mens Crystal Palace presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret 10 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af West Hams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.