West Ham mod Everton i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

West Ham er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Everton på søndag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.74 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på London Stadium.

West Ham indtager en plads som nummer 7 i tabellen med 48 point efter 30 kampe. På de 30 runder Everton har afviklet, har de indsamlet 25 point og ligger nummer 17 i stillingen.

Både West Ham og Everton har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er West Ham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Everton.

 • West Ham scorede i 22 af deres seneste 23 hjemmekampe
 • West Ham har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • West Ham vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Everton i de seneste 14 udekampe
 • Everton har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe
 • Everton tabte 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Everton ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • West Ham har har ikke vundet i 14 af 16 seneste hjemmekampe mod Everton
 • I de seneste 6 West Ham kampe mod Everton var summen af mål under 2.5
 • West Ham har scoret imod i 14 af de senest 16 hjemmekampe mod Everton
 • I de seneste 3 West Ham kampe mod Everton var summen af mål under 1.5
 • I de seneste 6 West Ham kampe mod Everton var summen af mål under 3.5

Form West Ham mod Everton

West Ham håber på frisk start.

I deres seneste tre kampe formåede West Ham først at banke Aston Villa med 2-1. Herefter nedlagde de også Sevilla med 1-0, inden stimen stoppede mod Tottenham, der vandt en 3-1 sejr.

Everton håber på frisk start.

Det er alt eller intet for Everton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-1 nederlag mod Wolves, hvortil de svarede igen mod Newcastle i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 4-0 mod Crystal Palace.

West Ham v Everton Indbyrdes historik

West Ham tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 1-0 tilbage i October 2021 i Premier League. West Ham møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem West Ham og Everton bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan West Ham og Everton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på London Stadium i vente.

West Ham mod Everton – Hold øje med…

Craig Dawson har været stærk for West Ham i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Everton håber, at Seamus Coleman kan finde skarpheden frem igen oven på 0 mål i de seneste seks kampe.