West Ham mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når West Ham byder Everton op til dans den kommende lørdag på London Stadium stadion.

Når det kommer til mål, er West Ham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Everton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

West Ham er noteret for fire sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson. West Ham har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Everton har indtil videre præsteret tre sejre og seks uafgjorte samt ti nederlag i Premier League. Everton lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Everton.

  • I 7 af de seneste 9 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 9 kampe
  • West Ham tabte deres seneste 4 hjemmekampe
  • 6 af West Ham’s seneste 7 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Everton har spillet, har begge hold scoret
  • 10 af Everton’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Everton i 12 af de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Everton i 12 af de seneste 14 udekampe
  • 6 af Everton’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form West Ham mod Everton

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Leeds, før de sejrede 0-1 mod Brentford. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Wolverhampton. West Ham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede ottemål, men lukkede også syv ind.

Everton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-4 af Brighton, før Manchester United satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Southampton, der satte sig igennem med 1-2. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv tre.

West Ham opnåede syv point for deres seneste seks møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede fem og lukkede fem mål ind. Everton sikrede sig to sejre fra fem scorede mål og ti indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

West Ham vs Everton – Seneste nyt

West Ham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Everton på lørdag.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Everton med på London Stadium.

I værste fald må Everton finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Everton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Everton med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. West Ham plejer at nyde at møde Everton, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.75.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Everton og West Ham.

West Ham mod Everton Spiltips

Said Benrahma har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. West Ham satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Everton kigger til gengæld mod Demarai Gray i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Premier League.

West Ham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag i denne serie. Everton sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fem nederlag. West Ham præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på London Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Everton snittede en mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af West Hams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som Everton spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål undervejs i processen.