West Ham mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når West Ham tager imod Fulham på London Stadium den kommende søndag.

West Ham er nummer 15 i tabellen med 7 point efter 8 kampe, mens Fulham rangerer som nummer 8 med 11 point efter 8 kampe.

Fulham fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. West Ham bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Når det kommer til mål, er West Ham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Fulham er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Fulham præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

West Ham har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 8 kampe, hvori de noterede sig 2 sejre og 5 nederlag i Premier League.

Fulham har indtil videre præsteret 3 sejre og 2 uafgjorte samt 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Fulham.

  • West Ham scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 11 af de seneste 12 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • West Ham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • West Ham har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Fulham i 11 af de seneste 12 kampe
  • Fulham scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Fulham i 9 af de seneste 11 udekampe

Form West Ham mod Fulham

West Ham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Everton. De svarede stærkt igen mod Wolverhampton, som blev slået 2-0, før de sejrede 0-1 over Anderlecht. West Ham har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på London Stadium. De opnåede uafgjort 2 gange og tabte 3 af disse, hvori de scorede 6 og indkasserede 9 mål.

Fulham har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Tottenham tabte de 2-1, hvorefter de vandt 2-3 over Nottingham F.. De var tilbage i rendestenen med et 1-4 nederlag mod Newcastle. Fulham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 7.

Fulham noterede sig 4 point efter 1 sejre i deres seneste 2 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 3 mål, men indkasserede også 2 selv.

West Ham vs Fulham – Seneste nyt

West Ham kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Fulham.

Maxwel Cornet, Ben Johnson og Naif Aguerd er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Fulham med på London Stadium.

Fulham må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 3 har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Nathaniel Chalobah i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Layvin Kurzawa, Aleksandar Mitrovic, Kenny Tete, Willian, Antonee Robinson, Manor Solomon og Harry Wilson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham mod Fulham – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da West Ham og Fulham senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på London Stadium. Bookmakerne har West Ham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.77, hvilket svarer til, at bookmakerne giver West Ham56% chance for at banke Fulham. En pointdeling betaler 3.90 i gevinst på oddset, hvor imod Fulham udbetaler 4.57 i gevinst på oddset for en sejr. West Ham plejer at byde at møde Fulham, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.77.

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Michail Antonio ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Fulham sætter deres lid til, at Aleksandar Mitrovic kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

West Ham var i stand til at vinde 3 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 4 nederlag i denne serie. Fulham sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 5 nederlag. Man kunne forestille sig, at Fulham sætter næsen op efter at score på søndag, da West Ham kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur 2 gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Fulham snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af West Hams seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som Fulham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.