Hammers håber på mere mod Bielses Leeds

Begge parter går ind til kampen på mandag på en placering omkring midten af tabellen i Premier League. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Med en placering som nummer 6 i tabellen har West Ham samlet 45 point efter 26 kampe. På 35 point befinder Leeds sig rangeret som nummer 11 for lige så mange kampe.

Noget overraskende står der en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når West Ham møder Leeds. Det skal lades begge klubber, at de har formået at levere over forventning.

West Ham inde i god stime.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for West Ham har formen generelt været yderst tilfredsstillende i de seneste runder af Premier League. I deres seneste tre kampe sikrede West Ham sig en 3-0 sejr mod Sheffield United, før de vandt en 2-1 sejr mod Tottenham for så senest at lide et 2-1 nederlag mod Manchester City .

Oven på en fremragende stime af West Ham 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ligner West Ham et meget stærkt bud på en sejrherre her.

Leeds håber på frisk start.

Leeds ankommer til kampen på mandag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres seneste tre kampe blev Leeds besejret 1-0 af Wolves, før de vandt en 3-0 sejr mod Southampton for så senest at lide et 1-0 nederlag mod Aston Villa.

Leeds forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen på mandag. Et udbytte på 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

West Ham vs Leeds h2h

Head-2-Head

Leeds tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da West Ham noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Leeds sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 8 kampe mellem West Ham og Leeds. Begge hold scorede mål 2 gange i deres seneste 10 møder. Sejr til Leeds gav gevinst fire gange på oddset i deres seneste 10 møder, hvori de kan fremvise en 4-2-2 historik mod West Ham.

  • West Ham United har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • West Ham United har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 7 of 9 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • West Ham United har scoret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk.
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Leeds United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Leeds United har scoret i seneste 6 af 8 kampe.