West Ham mod Leeds i Premier League runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

West Ham er placeret som nummer 4 i tabellen med 37 point efter 21 kampe. Leeds ligger på en placering som nummer 16 i stillingen med 19 point ovenpå deres 21 opgør.

Leeds går ind til kampen mod West Ham på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

The Hammers har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Leeds.

 • West Ham scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
 • I de seneste 4 kampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
 • West Ham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Leeds har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Leeds i 17 af de seneste 18 udekampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
 • Leeds tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • I 9 ud af 10 seneste West Ham kampe mod Leeds var antallet af mål under 3.5
 • West Ham har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Leeds
 • West Ham har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Leeds
 • West Ham har scoret imod i 5 af de senest 6 kampe mod Leeds
 • West Ham har har ikke vundet i 4 af 5 seneste hjemmekampe mod Leeds

Form West Ham mod Leeds

West Ham fortsætter pointhøsten.

West Ham er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Crystal Palace nedlagt 3-2, hvorefter det blev 2-0 mod Leeds. Senest måtte også Norwich bøje sig i et 2-0 nederlag.

Leeds fortsat skidt kørende.

Det er alt eller intet for Leeds i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-4 nederlag mod Arsenal, hvortil de svarede igen mod Burnley i en 3-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod West Ham.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med West Ham til 1.67 på oddset. Et væddemål på Leeds giver dig netop nu 4.90 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 20% chance for at slå West Ham. Ønsker du at placere dine indsatser på West Ham, kan de spilles til 1.67 på oddset.

West Ham v Leeds Indbyrdes historik

West Ham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i septiembre 2021 i Premier League. West Ham møder Leeds med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem West Ham og Leeds bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor West Ham og Leeds ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på London Stadium.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Michail Antonio. Han har vist flaget for West Ham med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Leeds har til gengæld forhåbninger om, at Raphinha kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.