West Ham mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Leicester City gæster London Stadium den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet West Ham.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Leicester City kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

West Ham er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 8 nederlag i Premier League i denne sæson.

Leicester City kigger på 4 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 8 nederlag i Premier League.

Vores tip

Over/under: Over 2.5 til odds 1.85

Fuldtid: West Ham sejr til odds 2.12

BTTS: Ja til odds 1.73

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for West Ham v Leicester City.

  • West Ham scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • West Ham vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • West Ham har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Leicester scorede i deres seneste 14 udekampe
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 8 af de seneste 10 udekampe
  • Leicester scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Leicester har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe

Form West Ham mod Leicester City

De seneste tre kampe har for West Ham givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke FC FCSB med 0-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-2 mod Crystal Palace. Deres seneste opgør, mod Blackburn, indbragte et point i en2-2 kamp. De drømte om en placering i midten af tabellen, men West Ham kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. West Ham vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 9mål, men lukkede også 6 ind.

Leicester City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Everton, som blev slået 0-2, før de sejrede 3-0 over Newport. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Leicester City kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Leicester City to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 15 og scorede 12 mål.

West Ham opnåede 7 point for deres seneste 5 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 2 sejre, scorede 5 og lukkede 3 mål ind. Leicester City sikrede sig 3 sejre fra 12 scorede mål og 4 indkasserede i deres seneste 5 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 9 point til kontoen.

West Ham vs Leicester City – Seneste nyt

West Ham skulle bare have én spiller siddende, når de møder Leicester City på London Stadium.

Maxwel Cornet sidder over for West Ham i deres kommende opgave på grund af en skade.

Leicester City ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder West Ham.

James Justin, Caglar Söyüncü, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leicester City, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Leicester City – indbyrdes historik

Hverken West Ham eller Leicester City formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har West Ham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.04, hvilket svarer til, at bookmakerne giver West Ham49% chance for at banke Leicester City. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Leicester City udbetaler 3.68 i gevinst på oddset for en sejr. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. West Ham vandt 4 af de seneste 4 opgør, mens Leicester City vandt 2 af de foregående 10 kampe. Der er odds 2.04 på en sejr til hjemmeholdet.

I 4 de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem West Ham og Leicester City blev der scoret mindst fire gange. Begge hold scorede i 8 af de seneste 10 kampe mellem West Ham og Leicester City.

West Ham mod Leicester City Spiltips

Hold godt øje med Said Benrahma, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for West Ham. For gæsterne præsterede Harvey Barnes 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

West Ham var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Leicester City sejrede i 5 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. West Ham har set 4 af deres seneste 10 kampe i London Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 8 Leicester Citys seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i 7 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. West Ham opererer med et snit på 2 mål i disse dueller, mens Leicester City ligger på 1.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 8 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af West Hams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.