West Ham mod Leicester i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

West Ham tager den kommende mandag imod Leicester i Premier League på London Stadium. De sluttede nummer 6 i sidste sæson og West Ham tager imod sidste sæsons nummer 5, når de mødes i runde 2 i Premier League. 

Der var tilfredshed at spore hos West Ham, eftersom de formåede at åbne den nye sæson med tre point til i stillingen. I en optimal sæson kan West Ham måske overraske og spille med om europæiske billetter. En placering i den bedste halvdel af Premier League virker dog i første omgang som den mest realistiske målsætning. 

Der var tilfredshed at spore hos Leicester, eftersom de formåede at åbne den nye sæson med tre point til i stillingen. Deres mål for sæsonen er at revanchere sig og denne gang vitterlig ende i top 4.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham vs Leicester.

  • West Ham har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • West Ham er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • West Ham har scoret i seneste 9 af 11 kampe.
  • Leicester har scoret i seneste 24 af 26 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har scoret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form West Ham vs Leicester

West Ham udvider sejrsstimen.

West Ham ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har The Hammers i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-1 sejr mod West Brom, en 3-0 sejr mod Southampton og senest en 4-2 sejr mod Newcastle.

Leicester tilfreds med sæsonåbning

Leicester rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Leicester i deres forgange tre kampe noteret sig et 4-2 nederlag mod Tottenham, en 1-0 sejr mod Manchester City og senest en 1-0 sejr mod Wolves.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne har placeret oddset for en hjemmesejr på 2.63, men en sejr til det gæstende mandskab betaler 2.70 på oddset.

West Ham v Leicester Indbyrdes historik

West Ham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i April 2021 i Premier League. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Leicester, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem West Ham og Leicester. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Tomas Soucek. Han er topscorer for The Irons med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Leicester krydser til gengæld fingre for, at Jamie Vardy kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.