Skadesplagede Liverpool gæster formstærke West Ham

Der er lagt op til et brag af en kamp, når The Hammers brager sammen med Liverpool den kommende søndag i runde 21 i Premier League. Hammers indtager pladsen som nummer 5 i Premier League med 35 point efter 20 kampe. 2 point foran for 20 kampe finder The Reds sig placeret som nummer 4.

The Hammers har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i Premier League. En sejr mod rivalerne fra Liverpool vil blot styrke deres position yderligere.

The Hammers bøjer sig ikke.

West Ham går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 6 sejre i de seneste 6 kampe. West Ham gik fra deres seneste tre kampe med en 2-1 sejr over West Bromwich, inden de smadrede Doncaster med 4-0 i FA Cup, for senest at sejre knebent og flot med 3-2 over Crystal Palace.

Der var ikke mange iagttagere af Premier League, som havde forudset, at West Ham ville aspirere til medaljer. Deres resultater berettiger dem dog til at blive inddraget i debatten nu, hvor de ligger nummer 5 i stillingen.

En række stærke præstationer hjemme har set West Ham tage 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. De vil helt klart gå ind til opgøret på søndag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

The Reds fortsat skidt kørende.

End ikke sejren i sidste runde kan dække over, at formen hos Liverpool har været dårlig i den senere tid. I deres tre foregående kampe har The Reds tabt 1-0 hjemme mod Burnley, hvorefter de led et skuffende nederlag på 3-2 mod Manchester United i FA Cup, for senest at svare igen med flotte 3-1 ude over Tottenham.

Standarderne er tårnhøje for en klub som Liverpool og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

Formkurven har været godkendt uden at være blændende for Liverpool ude de senere uger. De synes dog at have en god mulighed for tre point den kommende søndag.

West Ham vs Liverpool h2h

Liverpool vandt 2-1 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Anfield i oktober 2020 i Premier League. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har Liverpool haft godt styr på The Hammers igennem et par sæsoner med en 7-2-1 fordel i Premier League, inden deres næste møde.

 • West Ham United har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
 • West Ham United er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
 • West Ham United er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
 • West Ham United har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
 • West Ham United har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
 • I 3 of 5 seneste West Ham United kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • West Ham United har scoret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk.
 • I 5 of 7 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
 • I 4 of 6 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 2.5;
 • Liverpool $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe;
 • Liverpool har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Ifølge bookmakerne er Liverpool favoritter til sejren. Et væddemål på en away giver dig 1.75 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Liverpool har 57% chance for en sejr mod West Ham. Er du fristet af et væddemål på West Ham betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 4.40.

Statistics