West Ham mod Man City i Premier League runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Man City på søndag møder West Ham. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

West Ham lægger beslag på placeringen som nummer 7 i Premier League med 55 point for deres første 36 kampe. Differencen til Man City er 34 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 36 kampe.

Man City er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod West Ham den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er West Ham ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Man City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10kampe. De har et gennemsnit på 3.1mål pr. kamp, svarende til 31mål i alt. De måtte finde sig i 5scoringer imod, eller et snit på 0.5pr. kamp, hvor de holdt rent bur 6gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Man City.

 • West Ham scorede i 27 af deres seneste 28 hjemmekampe
 • I de seneste 5 hjemmekampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
 • West Ham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod West Ham i 9 af de seneste 11 kampe
 • West Ham har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Manchester City har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste udekampe
 • Manchester City scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
 • Manchester City har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Manchester City scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
 • Manchester City vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • West Ham har scoret imod i de seneste 18 kampe i træk de har spillet mod Manchester City
 • West Ham har har ikke vundet i de 12 seneste kampe i træk mod Manchester City
 • West Ham har tabte i 10 af 11 seneste kampe mod Manchester City
 • West Ham har har ikke vundet i 12 af 14 seneste hjemmekampe mod Manchester City
 • I 7 ud af 8 seneste West Ham hjemmekampe mod Manchester City var antallet af mål over 2.5

Form West Ham mod Man City

West Ham fastlåst i elendig stime.

West Ham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Arsenal tabte de 2-1, Eintracht også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor West Ham formåede at vinde 4-0 over Norwich.

Man City inde i god stime.

Man City har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Real Madrid. De svarede stærkt igen mod Newcastle, som blev slået 5-0, før de sejrede 1-5 over Wolves.

West Ham kan have op til 4 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Man City. Michail Antonio, Said Benrahma, Craig Dawson og Angelo Ogbonna er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Man City med på London Stadium. Man City ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder West Ham. Det er navne som Ruben Dias, Kyle Walker, John Stones og Benjamin Mendy, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til London Stadium.

West Ham v Man City Indbyrdes historik

Man City havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i november 2021 i Premier League. West Ham møder Man City med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-9 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem West Ham og Man City. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 37 fortæller os, hvor West Ham og Man City ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på London Stadium.

West Ham mod Man City – Hold øje med…

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Said Benrahma været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Man City. Hos gæsterne går Gabriel Jesus efter at føje yderligere til hans samling af 6 mål i hans seneste kampe.