Manchester United holder tungen lige i munden

Manchester United må rejse en tur til hovedstaden lørdag aften i forsøget på at tage yderligere tre point til samlingen. På London Stadium står West Ham klar til at tage imod, og dén duel ser hjemmeholdet med garanti frem til. De er nemlig i rigtig god form og betaler ikke desto mindre stadig 4.15 retur på oddset. Manchester United er selvfølgelig favoritter og giver 1.88 på oddset.

West Ham har vundet deres seneste tre ligakampe i træk, og kun én gang tidligere, indenfor de seneste 20 år, har de på nuværende tidspunkt af sæsonen havde flere point. Det er en stor overraskelse for de fleste, men stor respekt til “Hammers”. Manchester United har også vundet deres seneste tre ligakampe, og så har de desuden vundet formidable otte udekampe i træk.

119 gange tidligere har de to traditionsklubber stået overfor hinanden, og Manchester United fører den indbyrdes historik med 57 sejre imod 33 til West Ham. Kigger man tilbage over deres seneste seks opgør, kan det faktisk ikke blive mere jævnbyrdigt. Der er to sejre til begge parter og to gange uafgjort.

West Ham er beviseligt i stærk form, men Manchester United kommer som ovennævnt med stærkt imponerende otte udesejre i træk. Det giver altså en stor ro på bagsmækken. Er truppen stor nok til at håndtere de vigtige kampe, der både har været og kommer i midtugen? Det burde den være, så selvom Hammers har vist stærk form, køber vi ind på Manchester United.

Flere interessante tips