West Ham mod Manchester United i Premier League runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

West Ham har fordel af hjemmebane på London Stadium, når Manchester United kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League. Det er sidste sæsons nummer 6 med med 65 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 2 i denne runde 5 i Premier League. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Premier League, der nåede op på med 74 point. 

West Ham indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 8 point efter 4 kampe. På de 4 runder Manchester United har afviklet, har de indsamlet 10 point og ligger nummer 1 i stillingen. 

Bookmakerne giver West Ham 28% chance for at tage tre point mod Manchester United. Det svarer til, at man får 3.60 på oddset for sejr til The Hammers, mens uafgjort giver 3.65 gange igen. En væddemål på en udesejr til Manchester United betaler dig pengene 2.00 gange igen på oddset.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham vs Manchester United.

  • West Ham er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • West Ham er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 4 of 6 seneste West Ham kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 28 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Manchester United har scoret i seneste 14 af 16 kampe.

Form West Ham vs Manchester United

West Ham drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for West Ham igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at West Ham præsterede en 4-1 sejr mod Leicester, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod Crystal Palace, inden deres seneste kamp resulterede i en kedelig 0-0 kamp med Southampton.

The Red Devils inde i god stime.

Manchester United vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Manchester United har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod Southampton, en 1-0 sejr mod Wolves og senest en 4-1 sejr mod Newcastle.

Eftersom de både er bookmakernes favoritter til 2.00 på oddset og med stærkere præstationer på det seneste end dem, The Hammers har stillet til skue, virker Manchester United som det oplagte valg til en vinder.

West Ham v Manchester United Indbyrdes historik

Manchester United vandt 1-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Old Trafford i março 2021 i Premier League. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Manchester United, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem West Ham og Manchester United kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med Pablo Fornals når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for The Hammers. 

Bruno Fernandes har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Manchester United, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.