West Ham mod Newcastle i Premier League runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når The Hammers byder Newcastle op til dans den kommende lørdag på London Stadium stadion.

West Ham lægger beslag på placeringen som nummer 4 i Premier League med 40 point for deres første 24 kampe. Differencen til Newcastle er 19 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 17 i tabellen for 23 kampe.

Newcastle går ind til kampen mod West Ham på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

The Irons har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er The Magpies ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Newcastle.

 • West Ham scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe
 • West Ham vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • West Ham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 23 af de seneste 25 kampe
 • Newcastle har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Newcastle vandt deres seneste 3 kampe
 • Newcastle har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
 • I 8 ud af 10 seneste West Ham kampe mod Newcastle var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 12 West Ham kampe mod Newcastle var summen af mål over 1.5
 • I 4 ud af 5 seneste West Ham kampe mod Newcastle var antallet af mål over 3.5
 • I 4 af de seneste 5 kampe West Ham har spillet mod Newcastle har begge hold scoret
 • West Ham har scorede i 9 af de senest 11 hjemmekampe mod Newcastle

Form West Ham mod Newcastle

West Ham håber på yderligere point til samlingen.

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Manchester United, hvorefter de opnåede 1-1 mod Kidderminster. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Watford.

Newcastle inde i god stime.

Newcastle har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Leeds nedlagt 0-1, hvorpå Everton blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Aston Villa, der blev slået med 1-0.

West Ham v Newcastle Indbyrdes historik

The Hammers havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-2 tilbage i August 2021 i Premier League. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Newcastle, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem West Ham og Newcastle kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 8 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan West Ham og Newcastle hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på London Stadium i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Jarrod Bowen når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 6 gange i seks kampe for The Irons, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Callum Wilson har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Newcastle, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.