West Ham mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Newcastle kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

West Ham er nummer 7 i tabellen med 13 point efter syv kampe, mens Newcastle rangerer som nummer 8 med 12 point efter syv kampe.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer West Ham på hårdt arbejde på søndag. Newcastle er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over West Ham i Premier League-tabellen.

West Ham har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

Newcastle ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de ni mål ind, eller 0.9 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

West Ham er noteret for fire sejre, og har desuden spillet en uafgjort, ligesom det er blevet til to nederlag i Premier League i denne sæson. West Ham scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Newcastle kigger på fire sejre, samt nul uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League.

Vores tip

  • I 15 af de seneste 16 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • 15 af West Ham’s seneste 16 kampe havde over 2.5 mål
  • West Ham scorede i deres seneste 16 hjemmekampe
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 16 kampe
  • 11 af West Ham’s seneste 13 kampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod Newcastle i 16 af de seneste 18 udekampe
  • Newcastle scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Newcastle har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Newcastle scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 3 kampe

Form West Ham mod Newcastle

West Ham er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Lincoln City nedlagt 0-1, hvorefter det blev 2-0 mod Sheffield United. Senest måtte også Freiburg bøje sig i et 1-2 nederlag. West Ham vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede 11 mål og lukkede syv.

Newcastle har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Manchester City nedlagt 1-0, hvorpå Burnley blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over PSG, der blev slået med 4-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede 16 mål.

West Ham vs Newcastle – Seneste nyt

West Ham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Newcastle.

Ben Johnson, Michail Antonio og Aaron Cresswell er blandt de tre spillere, som mangler for West Ham på søndag.

Newcastle må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele tre har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Newcastle-truppen, er Anthony Gordon i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Callum Wilson, Sven Botman, Joelinton, Joelinton, Javier Manquillo, Emil Krafth og Joseph Willock bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Newcastle – indbyrdes historik

West Ham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Newcastle. I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 1-5 kamp, der blev spillet på London Stadium den 5 april 2023. På trods af en 5-1 sejr til Newcastle i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. West Ham vandt tre kampe og Newcastle vandt fire opgør.

West Ham scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Newcastle i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem West Ham og Newcastle var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

West Ham mod Newcastle Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Callum Wilson været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende søndag, skyldes det, at Newcastle håber, at han kan bygge på mod West Ham. Sidstnævnte håber til gengæld på Jarrod Bowen til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

West Ham var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Newcastle sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for West Ham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Newcastles seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. West Ham presterte 1.8 mål i gjennomsnitt, mens Newcastle presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af West Hams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.