West Ham mod Norwich i Premier League runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich på onsdag i Premier League. Alt andet end en sejr til West Ham vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

The Irons indtager en plads som nummer 5 i tabellen med 34 point efter 20 kampe. På de 20 runder Norwich har afviklet, har de indsamlet 10 point og ligger nummer 20 i stillingen.

Norwich går ind til kampen mod The Irons den kommende onsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

West Ham har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Norwich.

 • West Ham scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
 • Der er scoret imod West Ham i 14 af de seneste 16 kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
 • West Ham har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • West Ham har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Norwich har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Norwich tabte deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Norwich i 10 af de seneste 11 kampe
 • Norwich ikke scoret i 8 af deres seneste 10 udekampe
 • West Ham har har ikke tabt i 7 af 8 seneste kampe mod Norwich
 • West Ham har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Norwich
 • I 5 ud af 7 seneste West Ham kampe mod Norwich var antallet af mål over 2.5
 • I 3 ud af 4 seneste West Ham kampe mod Norwich var antallet af mål over 3.5
 • West Ham har vandt i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Norwich

Form West Ham mod Norwich

West Ham drømmer om endnu mere

West Ham er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Watford nedlagt 4-1, hvorefter det blev 3-2 mod Crystal Palace. Senest måtte også Leeds bøje sig i et 2-0 nederlag.

Norwich drømmer om at stoppe ringe stime

Norwich har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-5 af Arsenal. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Crystal Palace, for så at svare igen med en 0-1 sejr over Charlton.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker West Ham til at have en god chance for endnu en sejr mod Norwich. Bookmakerne giver West Ham 79% chance for at tage tre point mod Norwich. Det svarer til, at man får 1.27 på oddset for sejr til The Irons, mens uafgjort giver 5.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til Norwich betaler dig pengene 12.50 gange igen på oddset.

West Ham v Norwich Indbyrdes historik

West Ham blæste fuldstændig Norwich omkuld med sejre på 4-0 og 2-0 i deres seneste møder i Premier League. Bookmakerne har The Hammers som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.27, hvilket svarer til, at bookmakerne giver West Ham 79% chance for at banke Norwich. En pointdeling betaler 5.75 i gevinst på oddset, hvor imod Norwich udbetaler 12.50 i gevinst på oddset for en sejr. West Ham møder Norwich med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-1 for deres seneste 8 kampe i Premier League. I de foregående 8 kampe mellem West Ham og Norwich bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor West Ham og Norwich ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på London Stadium.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Michail Antonio. Han har vist flaget for The Hammers med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Norwich har til gengæld forhåbninger om, at Teemu Pukki kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.