West Ham mod Norwich i Premier League runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

West Ham er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Norwich den kommende lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.47 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på London Stadium.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har West Ham samlet 28 point efter 17 kampe. På 10 point befinder Norwich sig rangeret som nummer 20 for 17 afviklede kampe.

Både West Ham og Norwich har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er West Ham ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Norwich.

 • West Ham scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
 • West Ham har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • West Ham vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • West Ham har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Norwich har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Norwich i 11 af de seneste 12 udekampe
 • Norwich tabte deres seneste 3 kampe
 • Norwich ikke scoret i 7 af deres seneste 9 udekampe
 • West Ham har har ikke tabt i 7 af 8 seneste kampe mod Norwich
 • West Ham har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Norwich
 • I 5 ud af 7 seneste West Ham kampe mod Norwich var antallet af mål over 2.5
 • I 3 ud af 4 seneste West Ham kampe mod Norwich var antallet af mål over 3.5
 • West Ham har vandt i 3 af 4 seneste hjemmekampe mod Norwich

Form West Ham mod Norwich

The Irons fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer West Ham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Dinamo Zagreb, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Burnley. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Arsenal, som satte sig igennem med 2-0.

Norwich drømmer om at stoppe ringe stime.

Norwich har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Tottenham, før Manchester United satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Aston Villa, der satte sig igennem med 0-2.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af West Ham til 1.47 på oddset virker som et fristende bud på på lørdag. Bookmakerne giver West Ham 68% chance for at tage tre point mod Norwich. Det svarer til, at man får 1.47 på oddset for sejr til West Ham, mens uafgjort giver 4.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Norwich betaler dig pengene 6.75 gange igen på oddset.

West Ham v Norwich Indbyrdes historik

The Irons uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Norwich i Premier League. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 4-0 og 2-0. Ifølge bookmakerne er Norwich favoritter til sejren. Et væddemål på Norwich giver dig netop nu 6.75 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 15% chance for at slå West Ham. Ønsker du at placere dine indsatser på West Ham, kan de spilles til 1.47 på oddset. West Ham møder Norwich med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-1 for deres seneste 8 kampe i Premier League. I de foregående 8 kampe mellem West Ham og Norwich bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan West Ham og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på London Stadium i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Michail Antonio. Han har vist flaget for West Ham med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Norwich har til gengæld forhåbninger om, at Teemu Pukki kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.