West Ham mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham skal op imod Nottingham Forest på London Stadium på lørdag i en spændende Premier League duel.

West Ham er nummer 18 i tabellen med 20 point efter 23 kampe, mens Nottingham Forest rangerer som nummer 13 med 25 point efter 23 kampe.

Det er ikke sådan, at West Ham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Nottingham Forest ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede ti mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på en pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

West Ham er noteret for fem sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forest kigger på seks sejre, samt syv uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Nottingham Forest.

  • I de seneste 6 West Ham kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 8 af West Ham’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 West Ham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 4 West Ham hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • West Ham scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 14 af de seneste 16 udekampe
  • I de seneste 7 Nottingham Forrest kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Nottingham Forrest’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Nottingham Forrest udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form West Ham mod Nottingham Forest

Det er ikke helt skidt for West Ham, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Newcastle, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Chelsea, før de desværre tabte med 2-0 til Tottenham. West Ham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede seks og lukkede syv mål ind.

De seneste tre kampe har for Nottingham Forest givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Leeds med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Fulham. Deres seneste opgør, mod Manchester City, indbragte et point i en 1-1 kamp. Nottingham Forest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv to.

West Ham opnåede 11 point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede ni og lukkede fem mål ind. Nottingham Forest sikrede sig tre sejre fra syv scorede mål og seks indkasserede i deres seneste syv kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 11 point til kontoen.

West Ham vs Nottingham Forest – Seneste nyt

West Ham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forest på lørdag.

Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Nottingham Forest med på London Stadium.

Nottingham Forest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forest, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nottingham Forest med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. West Ham vandt seks af deres foregående ti kampe mod Nottingham Forest, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

West Ham mod Nottingham Forest Spiltips

Hold godt øje med Jarrod Bowen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for West Ham. For gæsterne præsterede Brennan Johnson tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

West Ham høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Nottingham Forest sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Nottingham Forest scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. West Ham var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to af West Hams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.