Blades fortsætter jagten på miraklet i udekamp mod Hammers

West Ham tager imod Sheffield United på London Stadium den 15. februar kl. 19:00 i 24. runde i Premier League. West Ham indtager en flot 6. plads med 39 point efter 23 kampe. The Blades har 11 point og er på en kritisabel 20. plads i tabellen.

The Irons inde i god stime.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for West Ham har formen generelt været yderst tilfredsstillende i de seneste runder af Premier League. I deres seneste tre kampe West Ham sikrede sig en komfortabel 3-1 udesejr over Aston Villa, før de vandt spillede en kedelig 0-0 kamp med Fulham for så senest at tabe 1-0 mod Manchester United i FA Cup.

The Irons har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende mandag.

Sheffield United inde i god stime.

Sheffield United vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Sheffield United vandt 2-1 mod West Bromwich, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Chelsea, inden de besejrede Bristol City 1-0 i FA Cup’en i deres foregående tre kampe.

Med 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra The Blades vel bedst beskrives som ujævne. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

The Irons vs The Blades h2h

West Ham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i november 2020 i Premier League. I kun 1 af de seneste 5 opgør mellem West Ham og Sheffield United var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i Premier League. Begge står noteret for 2 sejre i de seneste 5 kampe, mens 1 kampe sluttede uden vinder.

  • West Ham United har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • West Ham United har scoret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste West Ham United kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Sheffield United har indkasseret mål i seneste 25 af 27 kampe;
  • Sheffield United har indkasseret mål i de seneste 16 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Sheffield United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Sheffield United har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Ifølge bookmakerne er West Ham favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.75 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at West Ham har 57% chance for en sejr mod Sheffield United. Er du fristet af et væddemål på Sheffield United er den bedste pris 5.00 på oddset med.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 2.20 på oddset, hvilket svarer til 45% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.75 på oddset.

Statistics