West Ham skal overvinde sidste forhindring i triumfsæson

Såvel West Ham som Southampton ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen, når de står overfor hinanden på søndag. West Ham er placeret som nummerbrilliantly 6 i stillingen med 62 point for 37 kampe. The Saints ligger til gengæld 19 point bagefter som nummer 14.

West Ham overgår nærmest egne forventninger til sæsonen netop nu, hvilket ikke kan siges om deres kommende modstander. Southampton burde være ekstra opsatte på point den kommende søndag i jagten på at forbedre placeringen i tabellen.

West Ham drømmer om at stoppe ringe stime.

Den nuværende stime af 7 point ud af 18 mulige for The Irons er ikke nok til for alvor at få safterne til at stige blandt tilhængerne. I The Ironss 3 sidste kampe har de været igennem et 1-0 nederlag mod Everton,
dernæst fulgte en 1-1 uafgjort mod Brighton, mens de senest smadrede West Brom 3-1.

West Ham har hjemme bare formået at tage 10 point ud af 18 mulige siden februar på London Stadium. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

The Saints håber på yderligere point til samlingen.

The Saints har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Southampton seneste 3 kampe byder på en 3-1 sejr mod Crystal Palace, en 3-1 sejr mod Fulham og senest et 2-0 nederlag mod Leeds .

Formen kunne godt være bedre hos Southampton og de får brug for masser af kampgejst, hvis de skal forbedre deres nuværede historik, der siger 1 sejr og 5 nederlag i de seneste 6 kampe.

The Irons vs The Saints h2h

West Ham skal udvide overlegen historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da The Irons senest mødte Southampton på St. Mary’s Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. West Ham plejer at være glade for at møde Southampton, og tog sig kærligt af alle tre point 6 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

Stats and facts for West Ham and Southampton.

  • West HamWest Ham United har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • West HamWest Ham United har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk;
  • West HamWest Ham United har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • West HamDer er scoret imod West Ham United i de seneste 7 af 9 kampe.
  • SouthamptonSouthampton har tabt i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • SouthamptonSouthampton har tabt i seneste 9 af 10 udebane kampe;
  • SouthamptonSouthampton har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • SouthamptonSouthampton har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Irons giver 1.70 for en sejr, uafgjort betaler 3.90 retur, mens Southampton giver 4.60 på oddset.