West Ham mod Southampton i Premier League runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både West Ham og Southampton, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på London Stadium den kommende søndag.

West Ham ligger nummer 5 i stillingen med 28 point efter at have afviklet 17 kampe. 11 point efter, som nummer 15, finder man Southampton placering efter 17 kampe.

Både West Ham og Southampton har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er West Ham ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Southampton.

 • West Ham scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • Der er scoret imod West Ham i 10 af de seneste 12 kampe
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
 • West Ham har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • West Ham vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Southampton har ikke vundet deres seneste 6 kampe
 • Der er scoret imod Southampton i de seneste 6 kampe
 • Southampton tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Southampton uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I de seneste 9 West Ham hjemmekampe mod Southampton var summen af mål over 2.5
 • West Ham har har ikke tabt i de 8 seneste kampe i træk mod Southampton
 • West Ham har vandt i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Southampton
 • I 7 ud af 8 seneste West Ham kampe mod Southampton var antallet af mål under 3.5
 • West Ham har scorede i 11 af de senest 13 hjemmekampe mod Southampton

Form West Ham mod Southampton

West Ham håber på frisk start.

West Ham har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Burnley, hvorefter de mod Arsenal tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Tottenham, der vandt 2-1.

The Saints drømmer om at stoppe ringe stime.

Southampton har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Brighton blev det 1-1, hvorefter Arsenal viste sig for stærke og sejrede 3-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Crystal Palace.
 

 

West Ham v Southampton Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da West Ham og Southampton senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på London Stadium. Bookmakerne har West Ham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.80, hvilket svarer til, at bookmakerne giver West Ham 56% chance for at banke Southampton. En pointdeling betaler 3.90 i gevinst på oddset, hvor imod The Saints udbetaler 4.25 i gevinst på oddset for en sejr. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem West Ham og Southampton bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor West Ham og Southampton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på London Stadium.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Michail Antonio. Han har vist flaget for The Hammers med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Southampton har til gengæld forhåbninger om, at Armando Broja kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.