Tottenham skal følge op på stærk Europa League-præstation

Såvel The Hammers som Tottenham ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen, når de står overfor hinanden på søndag. West Ham er placeret nummer 5 i stillingen med 42 point for 24 kampe. 6 point bagefter for 23 kampe ligger Spurs nummer 9.

Hammers lurer på overraskelsen mod Tottenham på søndag efter en god serie af kampe uden nederlag.

The Irons bøjer sig ikke.

The Irons går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. West Ham spillede uafgjort 0-0 mod Fulham, hvorefter de led en 1-0 nederlag mod Manchester United i FA Cup, inden de smadrede Sheffield United 3-0 i deres foregående tre kampe.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for The Hammers den kommende søndag.

Tottenham drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Tottenham igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe tabte Spurs 5-4 til Everton i FA Cup, før de led et 3-0 nederlag mod Manchester City for så senest at præstere en 4-1 sejr mod Wolfsberger AC i Europa League .

Spurs har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på søndag.

West Ham vs Spurs h2h

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da West Ham senest mødte The Lilywhites på Tottenham Hotspur Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget på dagen, der emmede ud i en 3-3. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. Tottenham går ind til kampen med en 5-2-3 historik mod The Hammers inden deres kommende opgør i Premier League.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.00 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 50% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.83 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics