West Ham mod Tottenham i Premier League runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både West Ham og Tottenham, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på London Stadium på søndag. West Ham sluttede sidste sæson som nummer 6 med 65 point. De skal i denne runde 9 af den nye sæson i Premier League op imod Tottenham. Som nummer 7 har The Irons formået at skrabe 14 point sammen for 8 kampe. Med 15 point har Tottenham for 8 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 5 i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham vs Tottenham.

  • West Ham ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • West Ham har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 8 of 10 seneste West Ham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • West Ham har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Tottenham har scoret i seneste 21 af 23 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 5 seneste Tottenham kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Form West Ham vs Tottenham

The Irons fortsætter pointhøsten.

West Ham går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. West Ham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Rapid Wien med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Brentford. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Everton.

Tottenham fortsætter pointhøsten.

Tottenham vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Tottenham har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Mura nedlagt 5-1, hvorpå Aston Villa blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over Newcastle, der blev sænket med slået 2-3.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver West Ham43% chance for at tage tre point mod Tottenham. Det svarer til, at man får 2.30 på oddset for sejr til West Ham, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Tottenham betaler dig pengene 2.85 gange igen på oddset.

West Ham v Tottenham Indbyrdes historik

The Irons vandt 2-1 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på London Stadium i februar 2021 i Premier League. Bookmakerne har The Hammers som favoritter til sejren i dette opgør. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem West Ham og Tottenham bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Hold øje med Michail Antonio når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Irons, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Heung-Min Son har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for Spurs, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.