West Ham mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham står overfor West Ham den kommende tirsdag i et Premier League møde på London Stadium.

Jagten på top seks for West Ham kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Tottenham på på tirsdag, hvilket lover en spændende kamp.

West Ham har før kampen på tirsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 24 mål. Det er lig med 2.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent nul gange.

Tottenham rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

West Ham er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson. West Ham lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Tottenham har indtil videre præsteret 17 sejre og fem uafgjorte samt syv nederlag i Premier League.

Vores tip

  • West Ham har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 4 West Ham hjemmekampe , har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod West Ham i 11 af de seneste 12 kampe
  • West Ham har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • West Ham scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 39 kampe i Premier League
  • Tottenham scorede i 45 af deres seneste 46 kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 22 udekampe
  • I 16 af de seneste 18 kampe Tottenham har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • 17 af Tottenham’s seneste 18 kampe i Premier League havde over 2.5 mål

Form West Ham mod Tottenham

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for West Ham i øjeblikket. Mod Freiburg satte de sig igennem i en 5-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Aston Villa. I sidste runde gik de dog ned med 4-3 mod Newcastle. West Ham var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig 12.

Tottenham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Aston Villa med 0-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Fulham. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Luton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 12 mål.

West Ham har opnået 18 point fra deres seneste 14 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt fem kampe med en score på 21 mål for og 28 imod. Tottenham vandt fem sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 27 mål og lukkede 22 ind. Dette indbragte dem 18 point.

West Ham vs Tottenham – Seneste nyt

West Ham kan have op til tre fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Tottenham. Edson Álvarez behøver ikke klæde om, når West Ham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Lucas Paquetá og Michail Antonio er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Tottenham med på London Stadium.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder West Ham. Blandt de fraværende spillere i Tottenham-truppen, er Yves Bissouma i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon og Alfie Whiteman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Tottenham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb West Ham med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på London Stadium den 7 december 2023. West Ham går til kampen mod Tottenham med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Tottenham scorede i deres seneste 6 opgør mod West Ham i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem West Ham og Tottenham fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

West Ham mod Tottenham Spiltips

Jarrod Bowen har fire mål i seks Premier League kampe for West Ham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Tottenham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Heung-Min Son, der har banket tre mål ind i Premier League.

West Ham vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte en kampe. Gæsterne fra Tottenham vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Tottenham scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. West Ham præsterede kampens første scoring i seks af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. West Ham præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Tottenham landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af West Hams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 gav gevinst på oddset i ni af udeholdets seneste ti opgør, hvori Tottenham formåede at score 1.9 mål i gennemsnit.