West Ham mod Watford i Premier League runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Watford den kommende tirsdag i Premier League. Alt andet end en sejr til West Ham vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

The Hammers indtager en plads som nummer 5 i tabellen med 37 point efter 23 kampe. På de 23 runder Watford har afviklet, har de indsamlet 14 point og ligger nummer 19 i stillingen.

Watford går ind til kampen mod The Hammers den kommende tirsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

The Hammers har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Watford.

 • West Ham scorede i 17 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Der er scoret imod West Ham i 7 af de seneste 9 kampe
 • Der er scoret imod Watford i de seneste 20 kampe
 • Watford har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
 • Watford tabte 10 af 12 af deres seneste kampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe Watford har spillet, har begge hold scoret
 • West Ham har scoret imod i 13 af de senest 14 kampe mod Watford
 • I de seneste 4 West Ham kampe mod Watford var summen af mål over 3.5
 • I de seneste 4 kampe i træk West Ham har spillet mod Watford har begge hold scoret
 • I de seneste 4 West Ham kampe mod Watford var summen af mål over 2.5
 • West Ham har vandt i de 4 seneste kampe i træk mod Watford

Form West Ham mod Watford

West Ham håber på yderligere point til samlingen.

Bare ét point forhindrer West Ham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-2 og 1-0 mod Leeds og Manchester United. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Kidderminster.

Watford i miserabel form.

Bare ét point forhindrer Watford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-1 af Leicester, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Newcastle. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Norwich, som satte sig igennem med 0-3.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med The Irons til 1.42 på oddset. Et væddemål på Watford giver dig netop nu 6.85 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 15% chance for at slå West Ham. Ønsker du at placere dine indsatser på West Ham, kan de spilles til 1.42 på oddset.

West Ham v Watford Indbyrdes historik

The Irons blæste fuldstændig Watford omkuld med sejre på 4-1 og 3-1 i deres seneste møder i Premier League. Bookmakerne har The Irons som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.42, hvilket svarer til, at bookmakerne giver West Ham70% chance for at banke Watford. En pointdeling betaler 5.05 i gevinst på oddset, hvor imod Watford udbetaler 6.85 i gevinst på oddset for en sejr. West Ham møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem West Ham og Watford kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan West Ham og Watford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende tirsdag på London Stadium i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Michail Antonio når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for The Hammers, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Emmanuel Dennis har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Watford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.