Baggies bider fra sig i London

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af West Bromwich på London Stadium den 19. januar kl. 19:00 i 18. runde i Premier League. Alt andet end hjemmesejr til West Ham vil være en stor overraskelse. The Irons indtager en 10. plads med 26 point efter 17 matches. West Bromwich har 11 point og er på en 19. plads i tabellen.

Vi er nået til midten af sæsonen, og The Hammers har gang i en utroligt fin sæson. En sejr mod West Bromwich vil kun løfte humøret i både klubben og hos tilhængerne endnu mere.

The Irons fortsætter pointhøsten.

West Ham vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, de på det seneste har fået sammensat i Premier League. I deres tre foregående kampe spillede West Ham uafgjort 0-0 mod Southampton, hvorefter de vandt en lille og overraskende sejr på 1-0 over Everton. Senest tog de tre point mod Burnley lørdag eftermiddag.

Med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden oktober på eget græs har formen været fin for The Irons i de senere uger. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr på tirsdag.

West Bromwich drømmer om mere.

Det går lidt op og ned for West Bromwich i disse uger, hvor resultaterne set i det store billede vel nærmest har levet op til forventningerne. West Bromwich har i deres seneste tre kampe fået tæsk af Arsenal i et 4-0 nederlag, hvorefter de røg ud af FA Cup’en mod Blackpool. Senest det dog til en højst overraskende 3-2 sejr mod Wolves.

Med en placering lige omkring nedrykningsstregen netop nu, ligger West Brom på linje med forhåndsforventningerne om en vanskelig sæson.

West Brom kan tage 1 sejr i de seneste 6 udekampe siden november med ind til deres kommende kamp. Det ligner en lovlig stor opgave for dem i London, men det gjorde udekampen mod Wolves også.

West Ham vs West Brom h2h

Det lykkedes The Hammers at vinde 2-1 sidste gang de to klubber stødte sammen i Premier League tilbage i januar 2018. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. The Irons vandt 30%, mens West Bromwich vandt 20% af deres seneste 10 kampe i Premier League. Det efterlader et facit, der siger 3-5-2 for den seneste halve snes indbyrdes opgør.

  • West Ham United ubesejret i seneste 3 kampe i træk;
  • West Ham United ikke vundet i seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • West Ham United har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I de seneste 3 of 5 West Ham United kampe var summen af mål UNDER 3.5.
  • West Brom ubesejret i seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I de seneste 6 of 8 West Brom kampe var summen af mål OVER 2.5;
  • West Brom har scoret imod i seneste 8 kampe i træk;
  • West Brom har scoret imod i seneste 10 udebane kampe i træk.

Statistics