West Ham mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham tager på hjemmebanen London Stadium imod Wolverhampton, der kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League.

West Ham er nummer 9 i tabellen med 24 point efter 16 kampe, mens Wolverhampton rangerer som nummer 13 med 19 point efter 16 kampe.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Wolverhampton er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Wolverhampton præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

West Ham har vundet syv sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Premier League. West Ham lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Wolverhampton har indtil videre præsteret fem sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i Premier League. Wolverhampton scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

Vores tip

  • West Ham scorede i 22 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • West Ham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 12 af de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 14 kampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 30 af de seneste 32 udekampe
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 17 kampe
  • I de seneste 7 udekampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 13 af de seneste 14 kampe

Form West Ham mod Wolverhampton

West Ham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Tottenham med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 5-0 mod Fulham. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Freiburg. West Ham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ni og lukkede ni mål ind.

Wolverhampton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Arsenal gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Burnley, inden de senest spillede 1-1 mod Nottingham Forrest. Wolverhampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv ni.

West Ham scorede 16 mål og indkasserede 11 i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 17 point og fem sejre. Wolverhampton scorede 12 mål og indkasserede selv 18 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og otte point.

West Ham vs Wolverhampton – Seneste nyt

West Ham skulle bare have én spiller siddende, når de møder Wolverhampton på London Stadium.

West Ham må stille op uden Michail Antonio på søndag mod Wolverhampton, da han døjer med en skade.

I værste fald må Wolverhampton finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Wolverhampton-truppen, er Jonny i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Rayan Ait Nouri, Pedro Neto, Joe Hodge og Joe Hodge bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolverhampton, når de drager til London Stadium.

West Ham mod Wolverhampton – indbyrdes historik

West Ham har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i London Stadium mod Wolverhampton. I det seneste opgør mellem disse to løb Wolverhampton med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på London Stadium den 14 januar 2023. Wolverhampton synes at have et godt øje til West Ham, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem West Ham og Wolverhampton blev der scoret højst to mål. De seneste møder mellem West Ham og gæsterne fra Wolverhampton har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

West Ham mod Wolverhampton Spiltips

Jarrod Bowen har tre mål i seks Premier League kampe for West Ham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Wolverhampton. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Matheus Cunha, der har banket tre mål ind i Premier League.

West Ham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Wolverhampton sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for West Ham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Wolverhamptons seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. West Ham præsterede et gennemsnit på en mål, mens Wolverhampton snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af West Hams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.