West Ham mod Wolves i Premier League runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

West Ham har fordel af hjemmebane på London Stadium, når Wolves kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

West Ham indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 42 point efter 26 kampe. På de 26 runder Wolves har afviklet, har de indsamlet 40 point og ligger nummer 7 i stillingen.

Udover håneret og tre point har Wolves også udsigt til at overhale West Ham i Premier League stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende søndag, men motivationen vil være i top.

West Ham har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Wolves vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 12 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 7 mål i e kampe, lig med et snit på 0.7 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for West Ham v Wolves.

  • West Ham scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 4 af de seneste 5 kampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Wolverhampton vandt deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 4 af de seneste 5 kampe
  • I 7 ud af 9 seneste West Ham kampe mod Wolverhampton var antallet af mål under 3.5
  • West Ham har scoret imod i 8 af de senest 10 kampe mod Wolverhampton
  • West Ham har tabte i 5 af 7 seneste kampe mod Wolverhampton
  • West Ham har har ikke vundet i 5 af 7 seneste kampe mod Wolverhampton
  • West Ham har ikke scoret i 5 af de senest 7 kampe mod Wolverhampton

Form West Ham mod Wolves

West Ham bøjer sig ikke

West Ham ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Watford med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Leicester. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Newcastle.

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Wolves først at banke Tottenham med 0-2. Herefter nedlagde de også Leicester med 2-1, inden stimen stoppede mod Arsenal, der vandt en 2-1 sejr.

West Ham vs Wolves – Seneste nyt West Ham kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Wolves. Kurt Zouma, Jarrod Bowen, Arthur Masuaku og Angelo Ogbonna er alle ude af truppen, som West Ham tager imod Wolves med på London Stadium. I værste fald må Wolves finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Joao Moutinho, Willy Boly, Matija Sarkic, Yerson Mosquera og Pedro Neto er alle blandt de 5 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolves, når de drager til London Stadium.

West Ham v Wolves Indbyrdes historik

Wolves havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i noviembre 2021 i Premier League. West Ham går ind til opgøret med en historik mod Wolves, der siger 3-1-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem West Ham og Wolves bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan West Ham og Wolves hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på London Stadium i vente.

Der var under 2.5 mål i 4 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens West Ham har et gennemsnit på 1.1 goals mål i de opgør, har Wolves et snit på 1.5 goals, og begge hold til ikke at score gav gevinst 7 times gange.

Topscorer i form

Hold øje med Jarrod Bowen, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe i alle turneringer for West Ham, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Ruben Neves har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Wolves, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.